Afgelopen zomer was anders, dat hebben jullie al kunnen lezen. Het vraagt meer van me om sport en werk te combineren. Dus was ik ook best zenuwachtig voor de eerste wedstrijden van het seizoen. Was ik fysiek klaar en vooral ook: was ik er mentaal klaar voor, was mijn mindset goed.

Na drie dagen in SnowWorld Landgraaf is het antwoord: ja! Ik zat er meteen lekker in. In de Europa Cup én de twee Worldcupwedstrijden stond ik aan het einde op het podium. Drie keer brons. En het gat met zilver was heel klein. Daar ben in onwijs blij mee. 

Ik zat er meteen goed in, kon relaxed snowboarden, kon de aanwijzingen van m’n coach goed opvolgen en heb echt genoten van deze drie dagen. Eind deze week vertrekken we naar Pyhä in Finland, eerst voor een trainingskamp en daarna de volgende Worldcups. Dan staat de snowboardcross op het programma.

Ik heb er zin in om lekker te gaan boarden!

Renske

Share This