AMBASSADEUR

RENSKE IS
AMBASSADEUR VAN …


Burton is het grootste snowboardmerk ter wereld en ik ben lid van het parasnowboard-ambassadeursteam. Voor mezelf betekent dit dat ik me als snowboarder nóg beter kan ontwikkelen. En samen met Burton creëer ik een platform om mensen met een beperking te inspireren om ook te gaan snowboarden. Precíes wat ik wil bereiken met mijn sport en mijn verhaal!


Basalt is het revalidatiecentrum waar ik zelf ooit heb gerevalideerd, dus staat het me na aan het hart. Ik werk hier twintig uur per week als communicatiemedewerker. Als ambassadeur voor de sport kijk ik dagelijks hoe we mensen met een handicap meer in beweging kunnen krijgen. Ik kijk met mijn topsportpet en gebruik mijn eigen ervaring om de revalidatie nog verder te verbeteren.

 


Ik ben de eerste paralympische atleet van de 070Helden van Den Haag Topsport. Als ambassadeur word ik regelmatig gevraagd om mijn verhaal te komen vertellen en langs te komen om andere mensen te motiveren om te sporten. Mijn uitdaging ligt hier bij met de mensen met een handicap.

 

In 2017 won ik de Wouter Duinisveld Award; de Haagse sportprijs voor mensen met een handicap. Als ambassadeur van de Stichting Haagse sportstimulering voor gehandicapten mag ik op evenementen en bij organisaties als motivational speaker mijn verhaal vertellen om mensen te motiveren en inspireren.Surfen is voor mij een onwijze uitdaging, maar ik ben vastbesloten om dit onder de knie te krijgen. Omdat surfen mijn snowboardskills ook verbetert, train ik deze in de Surfpoel: een kunstmatige indoor golf waarop je je techniek extra goed kunt trainen. Vanwege mijn ambitie om ook goed te leren surfen én mijn passie voor boardsporten, ben ik ambassadeur van Surfpoel geworden.

 

MIJN PARTNERS