LEES VERDER

RENSKE
IN DE MEDIA

‘Snowboarden brengt het beste in me naar boven’

‘Snowboarden brengt het beste in me naar boven’

Sinds een paar jaar ben ik adaptive ambassador van Burton, het grootste snowboardmerk ter wereld. Voor mezelf betekent dit dat ik me nog beter kan ontwikkelen. En samen werken we aan een platform om mensen (met een beperking) te inspireren om ook te gaan snowboarden....

Para-snowboarden: een sport voor waaghalzen

Para-snowboarden: een sport voor waaghalzen

Deze week vindt in het Finse Pyha het WK para-snowboarden plaats. TeamNL doet mee met vier Nederlanders, waaronder de 29-jarige Haagse Renske van Beek. Het is het laatste toernooi van dit seizoen. Een dag voor haar vertrek zwaaiden vrienden en familie haar uit in het...

“Door sporten ben ik fysiek en mentaal sterker”

“Door sporten ben ik fysiek en mentaal sterker”

YouTube (Video) - Ambassadeur van de Stichting Haagse Sportstimulering voor Gehandicapten over trainen bij Caesar Fitness & Spa Resort te Den Haag en over de steun die zij ondervindt van de Stichting. “Door sporten ben ik fysiek en mentaal sterker. Het heeft me...

Surfen met een verlamming – Renske van Beek

Surfen met een verlamming – Renske van Beek

247WAVES.COM (Tekst) - Even voorstellen onze nieuwste ambassadeur: Renske van Beek, Paralympisch snowboardster en boardsportsliefhebber. Als jong meisje was Renske altijd al gefascineerd door boardsporten. Skaten deed ze een beetje en ze had al wel eens gesurft maar...

Renske van Beek: “Pyeongchang is my time to shine”

Renske van Beek: “Pyeongchang is my time to shine”

PARAWATCHER (Video) - Vier jaar geleden had ze niet durven dromen dat ze nu al mee mag doen aan de Paralympische Winterspelen. “Toen was mijn droom: ik wil ooit naar de Spelen. En dat wordt waarschijnlijk na heel veel trainen in 2022.” Renske van Beek (28 jaar) hoorde...

MIJN PARTNERS