Na intensieve Paralympische Spelen ben ik weer thuis. Gisterochtend geland, een heerlijk moment om op Schiphol mijn familie weer te zien. Na ruim twee weken in China kijk ik terug op heel positieve Spelen. Ik ben ontzettend blij dat ik ze überhaupt mee heb mogen maken; die ervaring pakt niemand me ooit af. Ik moet alles wat gebeurd is nog een beetje laten landen, later zal ik uitgebreider met je delen hoe het allemaal gegaan is.

Tja, de resultaten waren niet wat ik gehoopt had. De boardercross vond ik heel lastig. De course was groot, met grote sprongen en daardoor was ik ook een beetje bang. Op het moment dat ik wél durfde en probeerde de meiden voor me in te halen, schampte ik ze en ging onderuit. Uitgeschakeld. Kan gebeuren, dat hoort bij de cross.

In de banked slalom heb ik alles kunnen laten zien wat ik in huis heb. Dat ik daar op een elfde plaats eindig, heeft vooral te maken met de andere meiden. De concurrentie is enorm snel aan het groeien, ze worden steeds beter.

Het waren mooie Spelen, ik heb veel plezier gehad met de rest van het team. Nu even lekker bijkomen.

Share This