Sinds een paar dagen ben ik weer aan het trainen op Papendal. Zware trainingen, en dat is wat we nu nodig hebben om straks klaar te zijn voor de eerste wedstrijden in Landgraaf, eind deze maand.

Tijdens ons laatste trainingskamp hebben we enorm goed getraind met het team (Chris, Lisa en ik) en een paar nieuwe talenten. Te gek om met die jonge boarders op pad te gaan en ze wat te leren. Voor de sport ontzettend goed dat er nieuwe aanwas is.

De omstandigheden in Pitztal waren ijzig en zonnig en ik moet zeggen: ik heb veel progressie geboekt. We hebben aan veel dingen gewerkt, ook op mentaal vlak. En we hebben onze nieuwe sneeuwexpert, Hans Jörg Berger, ontmoet. Het klikte meteen goed en hij is echt een toevoeging aan het team.

Ik zit superlekker in mijn vel, voel me goed, het materiaal is op orde en ik heb enorm zin in de eerste wedstrijden, waar ik kan laten zien waar ik aan heb gewerkt. De bondscoach, Pepijn van Schijndel, zei me: ‘Je boardt als een baas, je moet ervoor gaan en je kunt het!’ Dat geeft enorm veel vertrouwen. Kortom: ik sta er heel goed voor! Eind deze maand de eerste wedstrijden; het wordt een druk en spannend seizoen (check hier mijn wedstrijdagenda). Ik heb er zin in!

Ik mail mijn ervaringen en ontwikkelingen maandelijks naar een selecte groep vrienden en volgers. Wil jij mijn maandelijkse mail ook ontvangen? Laat je gegevens dan achter in het formulier op deze pagina!

Share This