Niet alleen mijn leven is veranderd, ik ben ook constant bezig met technische verbeteringen aan mijn materiaal. Dit seizoen is daar ook ruimte voor. We hebben deze winter Worldcups en Europacups, maar geen belangrijke toernooi, zoals een WK of Paralympische Spelen. Dus ideaal om dingen te veranderen. Nu kan het, want er is genoeg tijd om hieraan te wennen, om mijn snowboardniveau naar een next level te brengen.

Een supergoede verandering voor mij zijn de Burton Step-ons. Deze bindingen heb ik getest in SnowWorld Landgraaf, waar ik toen ook geboard heb met Donna Carpenter, de CEO van Burton. Ik was meteen superenthousiast. Deze bindingen en schoen zijn een perfecte combinatie, waar ik makkelijk in en uit kan stappen. Je zit met een kliksysteem en een stijve schoen goed vast in de binding en aan je board. De kans dat mijn schoen gaat schuiven, is nul. Dus stuurt mijn board directer als ik een bocht inzet!

Na de test in SnowWorld met de mensen van Burton en met hulp van Eurofuncenter (een supertoffe snowboardwinkel in Zevenhuizen!) heb ik een set bindingen en schoenen meegekregen. Die mocht ik verder uitproberen en met succes! Deze winter blijf ik de Burton Step-ons zeker gebruiken.

Share This