Na een korte kerstbreak waar ik even op adem kon komen, is mijn sneeuwjaar alweer snel begonnen. Op 11 januari lekker twee weken naar Folgaria in Italië. Eerst een Agitos-trainingskamp voor beginnende snowboarders uit verschillende landen. 

Supertof om veel mensen van ons ABC Trainingskamp in oktober (check de aftermovie onderaan dit bericht!) weer te zien. Wat een progressie hadden ze gemaakt. En wat een plezier in het snowboarden! 

Lisa en ik organiseerden de yoga in de ochtend en de stretchsessie aan het eind van de dag. Overdag gingen we met de gevorderde snowboarders op pad. ’s Morgens veel meters maken en techniektraining, ’s middags slalom of hen én onszelf uitdagen in het funpark.

De sfeer was ontzettend relaxed. Fijne omgeving, goed hotel en iedereen was enthousiast om te boarden. De pistes lagen er goed bij en we hadden mooi weer. Zó gaaf om iedereen bezig te zien en te helpen. Te gek om iemand een tip te geven, te zien dat hij dit toepast en wat een progressie dat geeft. Geeft mij ontzettend veel positieve energie!

Share This