De afgelopen winter was een geslaagd seizoen. Ik ben zoveel fysiek als mentaal onwijs gegroeid. Ik heb ontdekt wat goed is voor me en weet nu steeds beter wat werkt voor mij en waar mijn krachten liggen. Ik heb zelf de regie en de controle.

Mijn pad naar succes is anders; ik volg niet de lijn die mijn concurrenten volgen. Ik moet niet naar iemand kijken die beter is dan ik; ik moet zélf mijn route bepalen. Ik moet 100 keer vallen, weer opstaan en áls ik dan eenmaal ga: kijk dan maar uit! Dan ben ik er – net als mijn coaches – van overtuigd dat de resultaten vanzelf komen.

Er zit nog veel meer in de tank en samen met mijn coaches ga ik nog gerichter werken aan de dingen die nu nog niet zo goed gaan. Fysiek, maar vooral ook mentaal. Want daar is voor mij de snelste winst te halen: meer lef, meer durven. Nu eerst een paar weken vakantie en dan weer hard aan de slag richting het nieuwe seizoen. Het grote doel blijft kristalhelder: de Paralympische Spelen van 2022. Maar eerst: even vakantie!

Tot na de zomer!
Renske

Share This